Shopify Webshop

Danmarks dygtigste certificeret shopify eksperter 

Hos Vital Media er vi meget passioneret og dygtige til alt der har med Shopify webshop at gøre. Gør dit arbejde med webshop nemmere og mere professionelt med en Shopify webshop. Hos Vital Media er vi eksperter og nogle af de eneste certificeret Shopify udvikler på markedet. Vi har hjulpet mere end 700 + virksomheder på Shopify, og udviklet deres konverterings optimeret og brugervenlige webshop.

Skal vi også hjælpe dig? – Tøv ikke med at kontakte vores Shopify eksperter. Vi står klar til at designe og udvikle en webshop der både konverterer og styrker din brandidentitet. 

Webdesign der holder

Hos Vital Media laver vi ikke andet end Shopify webshops. Derfor kan vi stå inde for nogle super ambitiøse og dygtige design – & konverteringsoptimering udviklere. Uanset om du skal have designet og udviklet din næste tøj webshop eller take away shop, så har vi kvaliteten og evnerne til lige netop det. Vi har samarbejdet med over 700 virksomheder, som alle har været super tilfredse med deres resultater.

Lad os sammen skabe din unikke og brugervenlige webshop for dig. Vi hjælper med at gøre den brugervenlig optimerer muligheden for konverteringen er på webshoppen. Vi giver din webshop et forfriskende look der hjælper med at øge din brandidentitet og skille dig ud fra dine konkurrenter på markedet. 

Hos Vital Media er vores vigtigste prioriteter, at skræddersy webløsninger der matcher med kundens forventninger samt visioner og værdier.

Vi har en webafdeling der består af et erfarent og ambitiøst team af webudviklere og webdesignere. Hos Vital Media får du professionel og kvalificeret rådgivning og webløsninger. 

Ønsker du at optimere eller få udviklet en helt ny webshop? – Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe de perfekte rammer for din webshop. 

Bestil en gratis analyse i dag

Shopify Webshop

Hvorfor skal du have en Shopify webshop? Og hvad er det?

Der findes ikke et simpelt konkret svar på hvorfor du skal have en Shopify webshop som løsning. Det korte svar vil være, at du får en super brugervenlig og kundevenlig platform, som flere 100.000 aktivt bruger hver dag. Udover at den er brugervenlig, er den også godt optimeret for Google søgemaskine, og nem at arbejde med ift. SEO (Søgemaskineoptimering). 

Med en Shopify webshop, kan du hurtigt og nemt få et overblik over din webshops trafik og konverteringer, herunder ordrer, indbetalinger, online afsendelser, produkter m.m. Som webshop ejer har du også en nem tilgang til webshoppen uden de helt store udfordringer. 

Er du ny til Shopify? – Tag en prøve på 14 dage helt gratis lige her: Prøv 14 dage gratis

Her kan du danne dig et overblik over webshop platformen, og få et indblik i, om systemet er noget for dig. 

Du kan også kontakte os hos Vital Media, og høre om dine muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe. 

Fordele ved Shopify

Som sagt har Shopify utallige af sjove og effektive funktioner, der gør det nemmere og mere overskueligt for en webshop ejer at drive online virksomhed.

Ved et blik på nuværende statistik, bruges Shopify af mere end 500.000 virksomheder landet rundt. Dette er alene en faktor der fortæller om, at Shopify er ved at overtage markedet for webshop platforme, og det er der en god grund til. 

Er du bekendt med SEO, har Shopify nogle smarte og nemme funktioner der arbejdet en hel del lettere. Du kan f.eks. oprette såkaldt, title tags og metatekster direkte inde på din produkt eller kategoriside, i dit styrepanel. Dette gør din webshop nemmere ved at komme frem og være synlig på Googles søgeresultater. 

Fasthold dine besøgende og vend dem til købere

I dag er det mere vigtigt end nogensinde før, at få optimeret din webshop således at dine besøgende har nemt og hurtigt ved at bestille varer og finde informationer. Lykkedes det ikke for en kunde at finde eller bestille de ønskede varer, kan det i værste tilfælde fører til et mistet køb, og henvendelse til konkurrenten i stedet for.

Derfor anbefaler vi på det kraftigste at I som virksomhed har styr på den digitale kunderejse, og eventuelle tekniske problemer der måtte forekomme. 

Lad os hjælpe dig

Virker det fuldstændig uoverskueligt, eller har du ikke styr på hvordan du skal håndtere det? – Bare rolig, vi er her for at hjælpe dig på rette vej.

Hvis du er usikker eller føler at du ikke får tilstrækkelig med trafik og køb på din webshop som du havde regnet med, er der oftest en logisk forklaring bagved. Kontakt os i dag, og lad os sammen kigge ind I optimeringsmuligheder på din webshop, der kan hjælpe med at øge din konverteringsprocent.

Vi laver ikke andet end Shopify, og har arbejdet med det i mere end 10 år. Lad os tage din webshop til det næste niveau. 

Design der følger din brandidentitet

Hos Vital Media er vi meget bevidste omkring brandidentitet og synergi. Når vi designer en webshop, har vi altid virksomhedens brandidentitet med i overvejelserne. Vi vil gerne skabe en tydelig synergi og udseende, der afspejler virksomhedens værdier og missioner. 

Design er en yderst vigtig brik for ens besøgende, da det hurtigt giver indtryk af hele virksomhedens image. Vi ved at design og forventninger ændrer sig løbende i brancherne, derfor er vi altid ajour med de nyeste digitale trends ift. design og farver m.m. 

Få et overblik over kunderejsen

Med Shopify webshop, kan du hurtigt og nemt koble den op til Google Analytics og starte med at spore dine besøgendes online købsadfærd. Her kan du for eksempel se din webshops konverteringsrate, side besøgende m.m.  

Er det noget du vil have hjælp til, er det gerne noget vi tager hånd om sammen med opbyggelsen af din webshop. 

Få et overblik over kunderejsen

Med en Shopify webshop sikrer vi at din hjemmeside er 100 % hastigheds optimeret. Dette gør at du bl.a. står bedre ift. Google og dine besøgende.

Undersøgelser viser at besøgende der navigerer rundt på en langsom hjemmeside har langt større tilbøjelighed til at skifte til konkurrenten. Dette vil betyde mistet salg fra webshop ejeren. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå fremover.

Vores design og opsætning vil altid tage forudsætning for at din hjemmeside skal fungere med høj hastighed. 

Shopify har heldigvis været på forkant med hastighedsoptimering, så alle ens filer på webshoppen bliver sendt ud til deres såkaldte (CDN) – Content Delivery Network. Denne fordel, sikrer at din webshop har de bedste forudsætninger for at køre hurtigt.    

Den perfekte webshop platform

Spørger du os og alle vores kunder, er Shopify den helt perfekte webshop platform for webshopejere. Udviklerne af Shopify har lavet funktioner der er nemme at bruge og utrolige effektive.

Den helt store favorit er “orders”. Ved “orders” kan du hurtigt få et overblik over alle dine ordrer. Her kan du se både hvilke ordrer der i gang med at blive behandlet, og hvilke der færdige.

Du kan endda også se, hvis en kunde har efterladt produkt i kurven uden at færdiggøre sit køb. Ydermere, står alle dine ordrer i dateret rækkefølge. På den måde kan du nemt finde nogle specifikke ordrer gennem søgefunktionen. 

Administration af lager

Shopify har også en funktion, hvor du kan administrere dit varelager. Her kan du frit vælge om du ønsker at dit varelager skal opdateres automatisk eller manuelt. Herunder har du også muligheden for at integrere din webshop med din bogføring og lagerhotel. 

Driver du en webshop eller har du tænkt dig at drive en, er du allerede godt klædt på, uden at det skal være tidskrævende eller svært at sætte op. 

Opret rabatter, gavekort m.m.

Generelt behøver du ingen tekniske kompetencer eller forståelse for at bruge Shopifys funktioner. Kontrolpanelet i Shopify bliver din nye ven. Her kan du nemt oprette rabatter og gavekort. Mere specifikt, kan du under feltet “Discounts” oprette dine rabatter og slette gamle osv. Når du opretter rabatter kan du vælge forskellige typer af rabatter. 

Som vist nedenfor:

– Rabatter i procenter

– Rabatter ved fragt (f.eks. gratis fragt) 

– Specifikke rabatbeløb, den handlende kan trække fra sin ordre 

Shopify processen - Hvordan foregår den?

1. STEP – Design mødet 

Så snart vi er blevet enige om et samarbejde hos Vital Media, vil du blive indkaldt til et design møde med en af vores web design eksperter. På dette møde vil der blive gennemgået forventninger og ønsker til webshoppens design og funktioner. 

2. Udkast af design 

Ud fra design mødet vil vores webdesigner udarbejde et udkast til design og funktioner af din nye webshop. På den måde får du som kunde en ramme og noget konkret at forholde dig til. Vores vigtigste job, er at sikre os du som kunde er tilfreds med udkastet og de ideer vi har mht. din webshop. 

3. Feedback fra kunden 

Når du som kunde har kigget vores udkast igennem, har du mulighed for at komme med eventuel feedback eller kommentarer til design, funktioner m.m. Vores webdesigner vil altid tage kundens kommentarer og feedback seriøst, og prøve bedst muligt at skabe en synergi mellem design og forventning fra kunden. 

4. Launching af webshop

Når kunden har accepteret skabelonen, kan vi endelig gå i gang med at tilrettelægge og designe webshoppen ud fra kundens ønsker. Denne del af processen, kalder vi også Launching. Med andre ord gør vi hjemmesiden live så alle kan tilgå webshoppen. Du er nu godt stillet ift. online synlighed, konverteringer og brandidentitet. 

Vil du stå stærkt på markedet?

Du er i trygge hænder hos Vital Media, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at vinde markedsandele – både i udlandet og på national plan.

Certificeret shopify eksperter

Vital Media har over 110 5-stjernet anmeldelser på trustpilot, hvilket vidner om, at kundetilfredsheden er rigtig høj. Derfor kan du føle dig tryg i samarbejde med vores service og kompetencer.

Vi er tilfredse når du er

Hos Vital Media er kundetilfredshed en nødvendighed for at blive motiveret og levere kvalitet, og det kan ses på vores mange flotte anmeldelser, som vi er stolte af. Vi forstår at et uprofessionelt design og tema, kan skade din forretning og brandidentitet. Derfor arbejder vi altid efter kundens tilfredshed, så vi er sikre på kunden er tilfreds med sit produkt før det laves. 

Alt vores arbejde er altid med fokus på optimering af salg, hastighed og brugervenlighed. For os er det vigtigt at en besøgende får den bedste oplevelse på hjemmesiden, uden at støde på tekniske fejl, der stopper kunden i at købe. Vi sørger for kunden går derfra med en god og fejlfri oplevelse.