Shopify-apps kan hjælpe dig med optimere din webshop.

Der er mange funktioner man kan udforske i Shopify. Shopify-Apps giver adgang til en bred vifte værktøjer til at forbedre brugerens online butik. Der er utrolig mange apps tilgængelig i Shopify App Store – 6000+.

Hvordan vælger man den rette App?

For at kunne vælge den rette app, skal en virksomhed identificere sin forretningsbehov, så de kan blive opfyldt med hjælp af Shopify-Apps. Apps kan hjælpe med at tilføje funktioner og forbedre funktionaliteten på den nuværende butik, uden at have nogen form for ekspertise i det tekniske.

Der er mange forskellige fordele i, at bruge apps – eksempel er forbedring af marketingindsatsen, optimere forsendelsesprocessen og integration af sociale medier eller andet.

Hvad koster det så?

Prisen er afhængig efter hvilken app det er man er ude efter. Shopify er lavet af forskellige udviklere og virksomheder, derfor er prisen besluttet efter udviklerens beslutning. Mange apps tilbyder gratis prøveperiode, så brugerne kan teste applikationen inden man beslutter sig.

Mest kendte apps i Shopify

Apps er en fantastisk måde at tilføje nye funktioner og forbedre funktionaliteten på ens Shopify-butik, og med et stort udvalg af apps at vælge imellem, er det nemt at finde en, der passer til ens behov, her er top 10 apps ifølge Shopify:

1. Matrixify

Brug det til: Online-shop håndtering

Sådan fungerer det: Matrixify tillader dig at kunne import, eksport og opdatere din Shopify butik-data ved brug af Excel og CSV filer. Denne app giver dig også muligheden til nemt at migrere alle dine produkter, ordre og kunder fra en online-butik til Shopify.

Pris: Gratis op til 200$ / måneden

2. Event Ticketing

Brug det til: Online-shop håndtering & Design

Hvordan det virker: Denne app giver dig evnerne til nemt at designe, sælge og scanne biletter. Med event ticketing, kan du tilføje din egen brugerdefineret branding til event biletter og sælge dem direkte fra din online butik, derefter scanne dem med din telefon. Event Ticketing er også integreret med Apple Wallet, det gør det nemmere for kunder at gemme deres billetter via sin telefon.

Pris: Gratis op til 999$ / måneden

3. Warnify: Pro Warnings

Brug det til: Butiksdesign

Sådan fungerer det: Warnify gør det nemt at kommunikere med dine kunder via pop-ups. Annoncer lavt lager, leveringsforsinkelser, en kommende butikslukning og mere gennem fuldt tilpasselige pop-ups før kassen. Vælg, hvilke kunder der kan se pop op-vinduet ved at målrette mod bestemte lande, stater og provinser.

Pris: Gratis op til 9,95$ / måneden

4. Crowdfunder

Brug det til: Sælge produkter, butikshåndtering

Sådan fungerer det: Crowdfunder er din one-stop-shop til at hoste og administrere en crowdfunding-kampagne direkte gennem din Shopify-butik. Du kan bruge denne app til at administrere forudbestillinger, produktlanceringer og udgivelser i begrænset oplag. Crowdfunder er også en fantastisk løsning for nonprofitorganisationer, hvilket gør det nemt at rejse penge til formål og velgørende formål.

Pris: 24$ / måneden

5. Bulk Discount Code Bot

Brug dne til: Marketing konversion

Sådan fungerer det: Denne app forhindrer kunder i at bruge lækkede rabatkoder ved automatisk at generere unikke koder til engangsbrug. Masseimportér rabatkoder til dit foretrukne e-mail-marketingværktøj, og send dine kunder personlige rabatter.

Pris: Gratis op til 99$ / måneden

6. Presidio: Quiz Kit

Brug den til: Marketing og konversion

Sådan fungerer det: Quiz Kit giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede handelsquizzer. Lær mere om dine kunder og byd på skræddersyede produktanbefalinger i deres quizresultater. Hver kunde får en personlig købsoplevelse, der kan hjælpe med at generere konverteringer.

Pris: Fra gratis op til $249/måned

7. VF Image Optimizer

Brug det til: Butiksdesign, markedsføring og konvertering

Sådan virker det: VF Image Optimizer er din go-to app til alt, hvad der angår billedoptimering. Ved hjælp af kunstig intelligens trimmer, beskærer, tilpasser og indrammes denne app automatisk billeder. Du kan også bruge det til at anvende vandmærker og alt-tekst på dine billeder, hvilket gør SEO til en leg.

Pris: Fra gratis op til $38,99/måned

8. EasyRoutes Delivery

Brug det til: Ordrer og forsendelse, butiksstyring

Sådan fungerer det: Det kan være svært at håndtere leveringslogistik. Med EasyRoutes kan du nemt administrere lokale leverancer ved at planlægge dine leveringsruter, sende chauffører og holde kunderne informeret med sporingssider og leveringsmeddelelser.

Pris: Fra gratis op til $45/måned

9. Locksmith

Brug det til: Butiksadministration

Sådan fungerer det: Låsesmed giver dig fuld kontrol over det indhold, dine kunder ser, når de gennemser din onlinebutik. Med denne app kan du låse bestemte sider, produkter og samlinger for bestemte kunder og vælge at give adgang baseret på forhold som kundemærker og e-mailadresser, adgangskoder, hemmelige links, geografisk placering, købshistorik og mere.

Pris: Fra $9/måned op til $199/måned

10. Shoppable Instagram & UGC

Brug det til: Oprettelse af shopbare gallerier fra brugergenereret indhold

Sådan fungerer det: Social proof er et fantastisk værktøj til at øge salget. Når kunder ser, at andre har købt og nydt dine produkter, er de mere sikre på deres egen beslutning om at købe. Shoppable Instagram & UGC giver dig mulighed for at oprette købbare billedgallerier med brugergenereret indhold, der kan tilføjes til din butiksfacade, e-mail-kampagner og Shop-appen.

Pris: Fra $50/måned. 21 dages gratis prøveperiode