Trollbeads - Vitalmedia Trollbeads - Vitalmedia

CASE STUDIES

Vitalmedia er et dedikeret Shopify Bureau, der har specialiseret sig inden for ét område – nemlig Shopify. Vi tror på, at man ikke kan være god til det hele, hvorfor vi har specialiseret os inden for Shopify.

Trollbeads

Et af verdens største smykkebrands gik fra Salesforce til Shopify

Historien bag de originale og unikke Trollbeads starter i Danmark i år 1976. Trollbeads havde sin spæde start som en mindre familievirksomhed og er faktisk stadig ejet af selvsamme familie

Trollbeads er i dag et verdenskendt smykkebrand, hvor vi har fået æren af at hjælpe kæden med deres digitale løsning.

Trollbeads Frankring havde deres løsning hos Salesforce med flere tusindevis af produkter. Det var derfor en rigtig kompliceret opgave at skulle flytte hele løsningen over i Shopify samtidig med, at kvaliteten af løsningen skulle forbedres. Vi har sørget for at lave et stort dataudtræk, hvorefter vi har sorteret i disse, så de var klar til upload i Shopify. 

I Shopify har Trollbeads Frankring fået en langt mere brugervenlig og flot designet webshop, som matcher deres identitet som smykkebrand. Trollbeads havde derudover problemer med deres hastighed på deres daværende webshop. Vi har sørget for, at webshoppen er blevet hastighedsoptimeret grundigt, da vi ved, at en langsom webshop, vil påvirke konverteringsraten negativt. Dette har også ført til, at der har været en stigende konverteringsrate og dermed en højere omsætning.

Vores partnere

  • Vores partnere
Vi kan med garanti, løfte din konveteringsrate på din shop.

ALTID FULD TILFREDSHEDSGARANTI

Vi kan lave alle typer shops i Shopify, samt kode ALT i det system

Kontakt os