Powerculture - Vitalmedia Powerculture - Vitalmedia

CASE STUDIES

Vitalmedia er et dedikeret Shopify Bureau, der har specialiseret sig inden for ét område – nemlig Shopify. Vi tror på, at man ikke kan være god til det hele, hvorfor vi har specialiseret os inden for Shopify.

Powerculture

Danmarks største Lever Belt brands nye digitale løsning

Power Culture startede op i år 2020, og har siden taget Danmark med storm! De har skabt en mindre revolution i fitnessbranchen, hvor de skiller sig ud med kompromisløse produkter. Her er kvalitet og design konstrueret i den perfekte synergi til radikalt fair priser.

Konverteringsraten på Power Cultures nye webshopløsning er steget markant. En af grundene er, at der er rigtig kort vej fra til at ser et produkt, og til der bliver checket ud. Her er der blevet lagt vægt på, at det skal være simpelt at tilføje et produkt til kurven – også fra forsiden. Derudover er der store og overskuelige billeder, så kunden nemt kan se, hvilket produkt der er tale om. 

På produktsiden er der blevet programmeret komplicerede features som fx forventet leveringsdato, som bliver opdateret konstant. Dette giver et rigtig rart overblik for kunden, da de nu ved præcis, hvornår de kan forvente levering, inden de overhovedet bestiller produktet. Analyser har efterfølgende også vist, at dette har været med til at give en stigende konverteringsrate og et nemt overblik for kunden.

Power Culture er et brand der udviser eksklusivitet samtidig med, at det er priser de fleste kan være med på. Webshoppens look matcher brandet, da det er en eksklusiv webshop med simple farver og et meget brugervenligt design.

 

Vores partnere

  • Vores partnere
Vi kan med garanti, løfte din konveteringsrate på din shop.

ALTID FULD TILFREDSHEDSGARANTI

Vi kan lave alle typer shops i Shopify, samt kode ALT i det system

Kontakt os