Bedste webshop platform 2022

Driver du en webshop, eller vil du gerne? Skal du for eksempel sælge tøj eller accessories, eller noget helt tredje? Uanset hvad dit behov er, har vi samlet de bedste webshop platformer i 2022 til dig. Vi har sparet dig besværet og tiden, og skrevet om vores personlige favoritter, og hvilke fordele der medfølger.

At finde en webshop platform, kan godt være indviklet og bøvlet, hvis ikke man har stor forstand på webshops og hvordan det hele fungerer. Der er også utroligt mange forskellige holdninger og meninger til hvad en god webshop er. Da der nu om dage er lige så mange løsninger som holdninger om webshops, kan det være en jungle at finde rundt i. Derfor har vi lavet en overskuelig og forståelse liste, du kan se nedenfor. 

Bedste webshop

Bedste webshops 2022 bedømt på pris & bedømmelser 

Webshop-platformer Priser pr. måned Support  Land Trustpilot rating
Ideal.shop 1: 199 kr./md.

2: 529 kr./md.

💬 Chat

✉️ Mail

☎️Telefon

DK 4,8⭐️
Salecto 1.499 kr./md. 💬 Chat

✉️ Mail

☎️ Telefon

DK 4,8 ⭐️
Smartweb 1: 189 kr./md.

2: 489 kr./md.

✉️ Mail

☎️ Telefon

DK 4,7 ⭐️
ShopOrama 1: 99 kr./md.

2: 980 kr./md.

✉️ Mail DK 4,7 ⭐️
DanDomain 1: 189 kr./md.

2: 489 kr./md.

✉️ Mail

☎️ Telefon

DK 4,6⭐️
Scannet 1: 189 kr./md.

2: 489 kr./md.

✉️ Mail

☎️ Telefon

DK 4,5 ⭐️
PrestaShop Fås fra 0 kr. 🗣 Forum FR 4,0 ⭐️
Magento Fås fra 0 kr. 🎫 Billetsystem USA 4,0⭐️
Magento 2 Fås fra 0 kr. 🎫 Billetsystem USA 4,0⭐️
Meeshop Oprettelse: 0 kr.

Månedligt: 79 kr.

Transaktionsgebyr: 2%

✉️ Mail DK 3,7 ⭐️
Weebly 1: 12 USD/md.

2: 25 USD/md.

✉️ Mail

☎️ Telefon

DK 2,9  ⭐️
WooCommerce Fås fra 0 kr. 💬 Chat

✉️ Mail

USA 2,7 ⭐️
Squarespace 1: 12 USD/md.

2: 18 USD/md.

💬 Chat

✉️ Mail 

USA 1,6 ⭐️
Wix 1: 4,50 USD/md.

2: 8,50 USD/md.

✉️Mail

☎️ Telefon

IL 1,5 ⭐️
Shopify 1: 29 USD/md.

2: 79 USD/md.

💬 Chat

✉️ Mail

CAN 1,4 ⭐️

Opsummering af fordele ved de enkelte webshops

Nu hvor vi har vist vores tabel over priser og bedømmelser, føler vi det er på det rette, at fortælle om de fordele der følger med hvert enkelt løsning.

DanDomain Responsivt design

Dansk support

Indeholder en dyr løsning

Indeholder dyre tilkøb

Ideal Shop Nem administration

Mobil venlig

Dansk support

Kan være en dyr løsning
Magento Mange lækre features

God til SEO

Systemet fylder en del

Kan være hastighedsnedsættende

Kan virke skræmmende for nye nybegyndere

Meeshop Skalerbar datastruktur

Oppetid på ca. 99%.

Kan virke svært for nybegyndere
PrestaShop Gratis at downloade og installere

God hvis du har udvikler-kompetencer

Begrænsede tilføjelser

Mange moduler virker ikke sammen

Salecto Stærk på SEO

Dansk support

Skalerbar løsning

Svartiderne kan være lange
Scannet Responsivt design

Utroligt nemt at komme i gang.

Dyr løsning
Shopify Brugervenlig setup

Meget hurtig loading tid

Stort udvalg af skabeloner/temaer

Meget SEO-venlig

Dyr løsning
ShopOrama Nemt system

Gratis support

SEO-venlig platform.

Udviklerevner er delvist påkrævet
Smartweb Nemt at komme i gang

Gratis dansk support.

Mobil venlig 

Begrænset personalisering

Dyre tilføjelser

Squarespace Nemt set-up

Mange valg af skabeloner

Dyr løsning

Begrænset personalisering

Weebly Nemme skabeloner

Set-up er gratis

Ikke særlig mobil-venlig

Ikke særlig nyttig til back-up

Wix Mange gratis skabeloner

Nemt at sætte op

Kan være hastighedsnedsættende

Ikke bedste løsning til mobil

Få værktøjer

WooCommerce Stærk på SEO

Gratis at installere plug-in

Nem at komme i gang

Kræver arbejde og erfaring

 

Hvad er den bedste webshop platform? 

Der er desværre ikke et simpelt svar på hvilken webshop-løsning der er bedst. Det afhænger af dine behov og hvordan du vælger at bruge din webshop. Skal den kunne integrere og arbejde sammen med andre programmer du bruger? Hvad er ens budget? Hvad er man villig til at betale? – Sidst men ikke mindst, hvilken support ønsker du? Personlig over telefonen, eller over mail? Ønsker man dansk support, eller er engelsk okay for dig? Som du nok kan høre, er der så mange faktorer og individuelle behov der står på spil, at et entydigt svar på hvilken webshop der er bedst at vælge, er umulig at svare på. 

 

En nem og brugervenlig webshop?

Har du ikke erfaring med tidligere webshops, findes der heldigvis mange brugervenlige webshop platformer, der kan hjælpe dig godt på vej uden en ekspert. Rigtig mange platformer, har templates og temaer man kan vælge frit imellem. Det er nemt at opsætte, og komme i gang med sin webshop. F.eks. har Shopify en meget simpel og brugervenlig set-up af webshops. Du vælger en template, du synes passer bedst ind i din virksomheds brand og image. Før du vælger tema, kan du læse om hvilke såkaldte features der følger med. De fleste temaer og templates, har de væsentligste funktioner man skal bruge til opstart af ny webshop. Kræver du derimod personlige ændringer ift. funktioner og tilpasninger, kan det være nødvendigt at få fat på en Shopify ekspert. 

 

Skal jeg vælge hosted eller open source som løsning?

Når du skal vælge webshop, er det meget godt at have styr på om det er en hosted løsning eller en open source du får med i pakken. Der er nogle overvejelser man bør have med i kufferten, når man skal til at vælge. Det hjælper vi dig med at få styr på lige her. 

Som en god huskeregel, er en såkaldt hosted løsning, rigtig god til dig som er relativt ny med webshop og opsætning. 

Hvad er en hosted løsning?

En hosted løsning er typisk for begyndere der ikke behøver nogle særlige færdigheder eller erfaringer indenfor programmering eller opsætning. I en hosted løsning, kommer der altid færdiglavet templates, der gør din opsætning af selve hele webshoppen meget nemmere. Der er ofte indbyggede funktioner, man står og mangler som ny webshop, så du ikke skal bekymre dig om det. Hermed kan du tilpasse nemt og hurtigt den webshop efter dine behov. 

 

Fordele:

 1. Ingen uforudsete udgifter 
 2. Nemme og brugervenlige templates 
 3. Super nem at gå til uden erfaring med programmering 

 

Ulemper:

 1. Skal du flytte din webshop til en anden platform kan det være dyrt
 2. Meget begrænset muligheder ift. tilpasning af personlige behov (kræver ofte kodning)   

Som udgangspunkt er en hosted løsning, en god ide hvis man er en nystartet virksomhed, eller mindre virksomhed. Det kræver ikke særlig stor erfaring, og man kan super hurtigt og enkelt opbygge en velfungerende webshop med begrænset behov. Det kan samtidig også vise sig at være en ulempe, når du bliver en større virksomhed, og har brug for personlige tilpasninger ift. tema og funktioner.  

Hvad er en open source løsning?

Har du erfaring med programmering, og ser du helst at din webshop skal tilpasses direkte efter dine behov? – Så er en open source løsning klart at anbefale for dig. Med en open source løsning har du mere frihed til at tilpasse din webshop efter dine ønsker og behov. På den måde er du ikke låst af dine templates, og kan nemmere skalere din virksomhed, eftersom den vokser og har brug for nye funktioner. 

 

Fordele: 

 1. Mere plads og mulighed for egen tilpasning af tema
 2. Kan være en billigere løsning, hvis man er erfaren

 

Ulemper:

 1. Er man ikke erfaren, kræver det hjælp fra en programmør
 2. Man kan løbe en stor risiko ved at programmere selv

 

Findes der gratis webshop-løsninger? 

Det er aldrig 100 % gratis at have en webshop, der kan være forskellige løsninger som er tilknyttet hvert enkelt platform du vælger. Derfor bør du være opmærksom på, hvordan din webshop løsning forløber. Nogle webshop, giver dig bl.a. et gebyr pr. transaktion. Dette kan løbe op i en stor udgift, hvis der forekommer mange transaktioner. Hav derfor styr på hvordan din webshops betalingsbetingelser er. Det kan også være nogle uforudsete bindinger du går med til, som du ikke er indforstået med. Vores bedste råd til dig, er at få skabt dig selv et overblik over den webshop du ønsker. Du skal overveje om webshoppen er med månedlig betaling uden gebyr pr. transaktion, eller om det er med en engangsbetaling. 

 

Vores favorit webshop

Stod den til os, ville vi sætte krydset ved Shopify. Shopify har et super nemt og brugervenligt styresystem, der kan tilgås af ikke-øvede webdesignere. 

Hvad kan Shopify for dig?

Med en Shopify webshop, betaler du et månedligt gebyr mellem 170 – 1.900 kr. Der opkræves en mindre betaling for hver transaktion der gennemføres på din webshop. Dette kan være fordelagtigt, hvis du får mange transaktioner på din webshop. Som beskrevet tidligere, har denne løsning også enkle og brugervenlige templates, der er klar til at bruges med det samme. 

 

Hvis du leder efter en webshop løsning uden at skulle bruge tonsvis af timer på opsætning og design, så er Shopify helt klart værd at prøve kræfter med. Her kræves der ikke en stor teknisk kunnen, og det er hurtigt at komme i gang. Er du en mindre eller nystartet virksomhed, er Shopify vores store anbefaling til dig. 

 

Start din gratis prøveperiode med Shopify her: 

Få opbygget din Shopify webshop i dag

Er du kommet frem til at Shopify er det bedste valg for din webshop? Hos Shopifyhelten er vi eksperter i at opbygge brugervenlige og funktionsdygtige webshops med afsæt i dine behov. Vi tager altid udgangspunkt i at optimere og designe webshoppen, så den har bedst mulig udsigt til en høj konverteringsrate. 

Lyder det som noget for dig? – Så tag en helt gratis og uforpligtende møde eller samtale med en af vores eksperter i dag. 

 

Få tilbud på Shopify webshop i dag

Ofte stillede spørgsmål 

 

 • Hvilken webshop-løsning er bedst? 

Der er ikke noget entydigt svar på hvilken webshop der er bedst at benytte sig af. Det kommer an på hvilke behov og krav du har til din webshop. Går du efter en nem og hurtig opsætning, som ikke kræver stor erfaring indenfor kodning og design? – Så er vores oplagte favorit Shopify. 

 

 • Hvad koster en webshop? 

En webshop kan ligge i alt fra 6.000 kr. – 14.000 kr. + i engangsbetaling. Ved en månedlig betaling, kan det ligge i alt fra 200 kr. – 400 kr. +

Det afhænger af hvilke behov og funktioner du ønsker i din webshop. Vores bedste råd, er at læse priserne på de forskellige webshop-løsninger, og se hvad der passer bedst for dig.